► HostLAB İnternet ve Bilişim Hizmetleri ◄ - www.hostlab.com.tr

HostLAB
Mesaj Sayısı : 5
15.11.18 19.55.36 tarihinde yayınlandı
Değerli Forum Üyeleri,

2010 yılından bugüne çeşitli projelerle birçok tecrübe edinmiş ekibimiz 2012 yılında hosting sektörüne yönelip piyasadaki önemli firmalarda görev aldı ve daha sonrasında 2017 yılının Ocak ayında bir araya gelerek 0 yerli sermaye ile HostLAB markasını tescilledi.

1 yıldan daha fazla süren ar-ge çalışmalarımız sonucunda tüm altyapımız ve kurumsal işlemlerimiz büyük bir titizlikle tamamlandı, HostLAB İnternet ve Bilişim Hizmetleri Bursa'da sektöre başarılı bir giriş yaptı.

Vizyonumuz,
Mutlu müşteri kitlemizi gün geçtikçe büyüterek firmamızı sektördeki öncü firmalar arasına getirmek ve teknolojinin her parçasını kullanarak siz değerli müşterilerimizi memnun edecek yeniliklerle tanıştırmak.

Misyonumuz,
Siz değerli müşterilerimizi olabilecek en iyi derecede mutlu etmek, kurumsal çerçeve içerisinde samimi ve hızlı gerçek teknik desteği sağlamaktır. Minimum fiyatı maksimum kaliteyle birleştirip sizlere güvenilir ve güleryüzlü bir şekilde sunmak bizim en büyük gayemiz.

Neden HostLAB?

Sorunsuz Hizmet Garantisi
HostLAB, sahip olduğu son teknoloji donanımlar ve üst düzey bilgiye sahip destek ekibi sayesinde siz değerli müşterilerine 0 sorunsuz hizmet garantisi vermektedir.

7/24 Gerçek Destek Garantisi
HostLAB, vardiyalı çalışan destek ekibi sayesinde siz değerli müşterilerine 7/24 gerçek destek garantisi vermektedir. HostLAB'ta sorularınız hiçbir zaman cevapsız kalmaz!

Mutlu Müşteri Garantisi
HostLAB, sorunsuz binlerce müşterisine ve yılların verdiği tecrübesine güvenerek 0 mutlu müşteri garantisi vermektedir. Bizim için memnuniyetiniz önceliğimizdir.

Bize ve tüm hizmetlerimize www.hostlab.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.




Etiketler: # 
Yeni Başlayanlar kategorisinde 05.04.2020 tarihinde yayınlandı.
PowerPoint'e  Alternatif Sunum Programı Power Point, Microsoft tarafından iş amaçlı ve kişisel kullanım için geliştirilen slayt gösterisi ve sunum yazılımıdır.   Google Slides PowerPoint’e alternatif, ücretsiz sunum yazılımı, video gömme, ve animasyon ekleme gibi özellikleri destekliyor. Şablonların sayısı biraz az  da olsa, yüzlerce şablonu rahatça yazılıma aktarabilir ve...
Devamını Oku
Hostbul.net'i
Facebook'ta
takip edin.

Teklif İste

Mevcut paketleri incelediniz ve kendinize göre bir paket bulamadıysanız, teklif isteyin, ihtiyaçlarınızı belirleyin. Firmalar size ulaşsın

Ücretsiz İlan Ver

Sektörel alım ya da satım ilanlarınızı bırakın. Hemen ücretsiz listelenin.

Soru Sor