VENOV Telekom

venov
Mesaj Sayısı : 4
14.07.16 19.51.38 tarihinde yayınlandı



VENOV Telekom olarak müşterilerimize, etkin ve verimli bir şekilde kullanabilecekleri ürün ve hizmetlerimizi en kalite biçimde sunma misyonuyla hizmetler vermekteyiz. Özellikle co-location (sunucu barındırma), domain name (alan adı) ve dedicated server (kiralık sunucu) hizmetlerini ağırlıklı olarak kurumsal pazarda göstermekle birlikte ayrıca bireysel pazarda da ağırlığımızı hissettirmek üzere yatırımlar yapmaktayız.

VENOV Telekom ekibi olarak amacımız; hem bireysel hem kurumsal pazarda idaalı bir konuma gelebilmek, pazar payını en üst seviyelere çıkarmak ve Türkiye' de internet servisleri ve hizmetleri denince akla gelen ilk isim olmaktır.

Misyonumuz
Müsterilerimize, etkin ve verimli bir sekilde kullanabilecekleri ürün ve hizmetlerimizi en kalite biçimde sunmak. Müsterilerimize kesintisiz, hizli ve güvenilir internet hizmeti sunmak ve eksiksiz müsteri memnuniyeti saglamak.

Vizyonumuz
Hem bireysel hem de kurumsal pazarda iddiali bir konuma gelebilmek, pazar payini en üst seviyelere çikarmak ve Türkiye'de internet servisleri denilince akla gelen ilk isim olmaktir.



Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.



Batı Mah. Ihlamur Sk. Çadırcı İş Merkezi
No: 20/67 34890 Pendik/İstanbul
0850 396 99 67 - 0216 266 36 05
Pendik V.D. 924 050 2351
www.venov.com.tr - bilgi@venov.com.tr

Skype: venovtelekom


Etiketler: # 
Yeni Başlayanlar kategorisinde 05.04.2020 tarihinde yayınlandı.
PowerPoint'e  Alternatif Sunum Programı Power Point, Microsoft tarafından iş amaçlı ve kişisel kullanım için geliştirilen slayt gösterisi ve sunum yazılımıdır.   Google Slides PowerPoint’e alternatif, ücretsiz sunum yazılımı, video gömme, ve animasyon ekleme gibi özellikleri destekliyor. Şablonların sayısı biraz az  da olsa, yüzlerce şablonu rahatça yazılıma aktarabilir ve...
Devamını Oku
Hostbul.net'i
Facebook'ta
takip edin.

Teklif İste

Mevcut paketleri incelediniz ve kendinize göre bir paket bulamadıysanız, teklif isteyin, ihtiyaçlarınızı belirleyin. Firmalar size ulaşsın

Ücretsiz İlan Ver

Sektörel alım ya da satım ilanlarınızı bırakın. Hemen ücretsiz listelenin.

Soru Sor