444HOST

COMNET A.Ş. Türkiye'nin önde gelen data servisleri sağlayıcısı olmak amacı ile kurulmustur. Yasal olarak 2012 yılında Türkiye'de A.Ş. firma olarak tescil edilmiştir, Ancak Comnet A.Ş. 2002 yılından bu yana sektöründe deneyim sahibidir. Bu kısa zamanda Comnet A.Ş. kendi veri merkezini oluşturarak değerli kullanıcılarına dünya standartlarında hizmetler sunmaya başlamıştır. Comnet A.Ş. sahip olduğu gelişmiş ve üstün teknolojisi sayesinde kullanıcılarına en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. Sahip olduğu yazılım, donanım ve tecrübe ile kullanıcılarına kolay, hızlı ve kaliteli hizmeti sunmaktadır.

Comnet A.Ş. hali hazırla veri merkezi hizmetleri, sanallastırma servisleri, bulut sunucular, bulut depolama servisleri, ip servisler, kablosuz erişim servisleri ve bunun gibi hizmetleri kullanıcılarına sunmaktadır..

Piyasanın önde gelenleri tarafından Comnet A.Ş. nin yakın gelecekte kendi alanın lider ve yön belirleyici olacağına kesin gözüyle bakılmaktadır. Sahip olduğu üstün donanım ve yazılım desteğinin yanı sıra uzman personeli mutlu müşteri anlayışı ile kullanıcılarına en iyi hizmeti vermektedit.
Comnet A.Ş. herzaman kullanıcılarının ihtiyaçlarını anlayan ve onlara özel çözümler üretmeyi hedefleyen güçlü bir firmadır.

2010 yılında sektöründe tanınmış ve markalaşmasını en iyi şekilde tamamlamış olarak "444HOST Internet Hizmetleri" firmasını satın alarak bünyesine katan Comnet A.Ş. böylece son kullanıcı hosting hizmetlerinin tabanını oluşturmuştur. Comnet A.Ş. "444HOST" markası ve hizmetlerinin kalitesini arttırmak için 2012 yılına kadar toplamda $250.000 lık finansal yatırım yapmıştır.

2012 yılında Comnet A.Ş Londra merkezli profesyonel alan adı ve SSL kayıt hizmetleir sağlayan "TIGOVA NETWORKS LIMITED". firmasını bünyesine katarak hizmetlerinin ana omurgası olan alan adı servislerinde lider olmayı planlamaktadır. Comnet A.Ş "TIGOVA" markası ve alt yapısı içinde aynı yol içerisinde $150.000 dan fazla finansal yatırım yaparak toplam faliyetlerini arttırmaya devam etmektedir.

2013 yılında bir Ccomnet A.Ş. markası olan "444HOST" servisleri ile Türkiye'nin en çok kullanılan lider e-ticaret yazılımı "Proticaret" firmasına hosting ve veri merkezi hizmetleri vermeye başlamıştır. "444HOST" hali hazırda 1000 den fazla üst seviye profesyonel e-ticaret sitesine ev sahipliği yapmaktadır. Ve bu sayı gün geçtikçe artmaktadır.

Comnet A.Ş. kendine misyon olarak gelecekte "avrupanın en iyi veri sağlayıcı firması olmak" fikrini benimsemiştir. Bizden güncel haberler ve hizmetlerimiz hakkında bilgi için bizi sosyal medyada takip edebilirsiniz..

Comnet A.Ş.

Yorum İstatistikleri *

 
 
*:Yorum istatistikleri son bir yıla ait verilerdir. Tüm yorumlara erişmek için buraya tıklayın.
**:Bu bölümdeki ilk sayı kullanıcılar tarafından halen açık olan olumsuz yorum adedini, ikinci sayı ise kullanıcının bıraktığı olumsuz yorumu daha sonra geri aldığı durumu ifade eder.
444HOST
Mustafa demirali
Ferah mah.Alemdağ yanyol caddesi Kasran Plaza no:24 k:1 d:3 Çamlıca
444host.com
İstanbul
0216 335 46 87
2016
Var
Var
Firma Yorumlarını Oku
Firma Sayfasına Git

Firma Paketleri

Firma Bilgileri

Barındırdığı Platformlar

    Sunucuların Desteklediği Özellikler

      Verdiği Hizmetler

        Firma Konumu

        İstanbul
            ile etiketlenmiş konumlar firma sunucu lokasyonlarıdır.
        Yeni Başlayanlar kategorisinde 05.04.2020 tarihinde yayınlandı.
        PowerPoint'e  Alternatif Sunum Programı Power Point, Microsoft tarafından iş amaçlı ve kişisel kullanım için geliştirilen slayt gösterisi ve sunum yazılımıdır.   Google Slides PowerPoint’e alternatif, ücretsiz sunum yazılımı, video gömme, ve animasyon ekleme gibi özellikleri destekliyor. Şablonların sayısı biraz az  da olsa, yüzlerce şablonu rahatça yazılıma aktarabilir ve...
        Devamını Oku
        Hostbul.net'i
        Facebook'ta
        takip edin.

        Teklif İste

        Mevcut paketleri incelediniz ve kendinize göre bir paket bulamadıysanız, teklif isteyin, ihtiyaçlarınızı belirleyin. Firmalar size ulaşsın

        Ücretsiz İlan Ver

        Sektörel alım ya da satım ilanlarınızı bırakın. Hemen ücretsiz listelenin.

        Soru Sor