Yeniİ Başlayanlar İçin Bitcoin Rehberi

Yeni Başlayanlar kategorisinde tarihinde yayımlandı.

<img alt="" data-cke-saved-src="/assets/blog/img/bitco.jpg" src="/assets/blog/img/bitco.jpg" width:300px"="" style="height: 183px; width: 275px;"> Bitcoin 2008 yılında Satoshi Nakamoto tarafından geliştirilmiştir. 2009 yılında ise ilk blok (Genesis blok) yaratılarak madencilik ve transferler başlamıştır. Bitcoin ile kişiden kişiye doğrudan transfer yapılabilir ve hiçbir aracıya ihtiyaç duyulmaz. Transferlerde gönderim kaynağını ve alıcıyı tespit etmek güçtür. Gerekli güvenlik tedbirleri alındığında sizin dışınızda hiç kimse hesaplarınızı kontrol edemez el koyamaz ve tüm hesaplar dijital cüzdanlarda saklanır. Bitcoin kripto paradır.
Kripto para, gerçek paradan farklı olarak elle tutulan bir değer değildir. Merkezi olmayan bir sistem ile geliştiği için, bu paraların üretimi hiçbir devlet ya da kuruluşun kontrolünde değildir. Kullandığımız tüm paralar devletler tarafından üretilen ve arkasında devlet desteği olduğu için “belirli bir değeri” olan cisimlerdir. Kripto para teknolojisinde ise hiçbir devlet desteği olmadan dünyanın herhangi bir yerindeki bireysel kullanıcılar tarafından üretilerek “belirli bir değer” elde etmiştir.
Bitcoin aracısı olmayan dijital para birimidir.
İnternet olan herhangi bir yerden dijital para transferi yapılabilir.
Bitcoin, açık kaynak kodla yazılmıştır herkese açıktır.
Bitcoin, madenci denilen ücretsiz bir program tarafından üretilir.
Üretilecek Bitcoin 21 milyon adet ile sınırlandırılmıştır, sonrasında üretilmeyecektir.
Üretimim hızını kontrol edebilmek için Bitcoin çıkarma hızını belirleyen “zorluk seviyesi” belirli protokollerle daimi olarak ayarlanır. Zorluk ağdaki üretim yoğunluğuna göre belirlenir.
Her kullanıcının dijital bir cüzdanı ve hesabı vardır.
Bitcoin transferleriniz  eşsiz imza ile imzalanır ve sırayla madenciler aracılığı ile doğruluğu ve eşsizliği kontrol edilerek onaylanır. Böylece aynı Bitcoin ikinci kez kullanılamaz ve mükerrer ödeme engellenmiş olur.
Bitcoin; birçok para birimine dönüştürülebilir.

Yeni Başlayanlar kategorisinde 05.04.2020 tarihinde yayınlandı.
PowerPoint'e  Alternatif Sunum Programı Power Point, Microsoft tarafından iş amaçlı ve kişisel kullanım için geliştirilen slayt gösterisi ve sunum yazılımıdır.   Google Slides PowerPoint’e alternatif, ücretsiz sunum yazılımı, video gömme, ve animasyon ekleme gibi özellikleri destekliyor. Şablonların sayısı biraz az  da olsa, yüzlerce şablonu rahatça yazılıma aktarabilir ve...
Devamını Oku
Hostbul.net'i
Facebook'ta
takip edin.

Teklif İste

Mevcut paketleri incelediniz ve kendinize göre bir paket bulamadıysanız, teklif isteyin, ihtiyaçlarınızı belirleyin. Firmalar size ulaşsın

Ücretsiz İlan Ver

Sektörel alım ya da satım ilanlarınızı bırakın. Hemen ücretsiz listelenin.

Soru Sor