WhatsApp’ın Fazla Bilinmeyen Özellikleri

Sosyal Medya kategorisinde tarihinde yayımlandı.

Dünyanın en çok tercih edilen uygulamalarından biri olan WhatsApp, son güncellemesiyle WhatsApp’ı açmadan mesaja cevap verme kolaylığı getirdi. Bunun yanı sıra diğer yeniliklerden bazıları da şunlar:

Kişilerin resimlerine uzun süre bastığınızda sohbetleri sessize alma imkanı sunuyor. WhatsApp’ta mesajlarınızı italik, üstü çizili ya da kalın olarak yazabilirsiniz. italik yazmak için _metin_ , Kalın yazmak için *metin*, üstü çizili yazmak için ~metin~ şeklinde yazmanız gerekmektedir. Yeni güncellemelerden biri de telefon hafızası yeterli değilse, videoları ve resimleri otomatik olarak kayıt etmesine izin vermeyebilirsiniz. Bunun için ayarlar da veri kullanım yoluna tıklayın ardından “otomatik medya” indirmeyi seçmeniz gerekmektedir. Artık resimler ve videolar otomatik olarak kayıt edilmeyecek. Android güncellemesi sonrası Whatsapp içerisinden hızlı video kayıt ve gönderme işlemini de yapabiliyorsunuz.

 

WhatsApp’la İlgili Bir De Önemli Uyarı!

Dünyada bir milyardan fazla kullanıcısı bulunan WhatsApp’la yeni bir dolandırıcılık yöntemi ortaya çıktı. “WhatsApp’ın gold versiyonu çıktı”. “Daha çok özellik için linke tıklayın!” Şeklinde bir mesaj alırsanız sakın tıklamayın. Tıklamanız durumunda telefonunuz ya da bilgisayarınızdaki tüm kişisel verilere ulaşılmasının yanı sıra online alışverişte de kullandığınız kredi kartı bilgilerinizi de ele geçirme ihtimali bulunmaktadır. Bu tür mesajlara kesinlikle itibar edilmemesi ve açılmaması yararınıza olacaktır.

Buna benzer bir mesaj arkadaş listenizdeki birinden dahi gelse uzak durulmalı, kısa zamanda hızla yayılan bu mesajı gönderen kişi engellenmelidir. En önemlisi de gelişmiş bir antivirüs programı kullanmanız sizi bir çok tehlikeden koruyacaktır.

 

Yeni Başlayanlar kategorisinde 05.04.2020 tarihinde yayınlandı.
PowerPoint'e  Alternatif Sunum Programı Power Point, Microsoft tarafından iş amaçlı ve kişisel kullanım için geliştirilen slayt gösterisi ve sunum yazılımıdır.   Google Slides PowerPoint’e alternatif, ücretsiz sunum yazılımı, video gömme, ve animasyon ekleme gibi özellikleri destekliyor. Şablonların sayısı biraz az  da olsa, yüzlerce şablonu rahatça yazılıma aktarabilir ve...
Devamını Oku
Hostbul.net'i
Facebook'ta
takip edin.

Teklif İste

Mevcut paketleri incelediniz ve kendinize göre bir paket bulamadıysanız, teklif isteyin, ihtiyaçlarınızı belirleyin. Firmalar size ulaşsın

Ücretsiz İlan Ver

Sektörel alım ya da satım ilanlarınızı bırakın. Hemen ücretsiz listelenin.

Soru Sor