Kim Arıyor ve Cia Telefon Rehberinden Numaranız Nasıl Silinir Ya Da Güncellenir?

Teknoloji kategorisinde tarihinde yayımlandı.

Akıllı telefonlarımız hayatımızın vazgeçilmezlerinden oldu. Iphone ve android tabanlı telefonlara yüklenebilen  Kim arıyor ve Cia uygulamaları, arayanın numarasını telefonunuzda kayıtlı olmasa bile gösteren uygulamalardır. Akıllı telefonlarda bu uygulamalar uzun zamandır kullanılıyor.

Bu programlar genel olarak ele alındığında bilinmeyen numaraları öğrenmemize yarayan başarılı uygulamalar olarak görünüyor. Uygulamayı yüklediğimizde telefon rehberinizi Cia veri tabanında paylaşmak isteyip istemediğinizi soruyor, Paylaşmayı seçtiğinizde rehberinizdeki tüm numaralar Cia’in Çin ve Amerika‘da bulunan veri tabanına gönderiyor, sizi arayan numarayı bu veritabanında karşılaştırıyor, veri tabanında bulunuyor ise numarayı gösteriyor. Telefon rehberini paylaşmak istemeyenlerde “rehberimi paylaşmak istemiyorum”u seçerek bu uygulamayı yükleyebilirler. Ancak İsminin görünmesini istemeyenleri rahatsız edecek bir durum. Ayrıca adı soyadı yanlış yazılmış ya da ismi hoş olmayan şekilde kayıt edilmiş kişilerde bu durumdan ciddi anlamda rahatsızlık duyabilirler. Bu gibi durumlarda neler yapılabileceği konusunda da çok fazla bilgi sahibi olmadığımızı düşünüyorum.

Telefon numaranızı cia-kim arıyor uygulamasından kaldırmak için yapılması gerekenler;

http://cia-app.com/self-service/numarami-sil/ bu siteye giriş yapıyoruz. Türkiye’yi seçip numaramızı yazıp, silme işlemini gerçekleştiriyoruz, on dakika içersinde hem kim arıyor da hem de Cia deki veritabanından bilgileriniz silinmiş oluyor. Bir daha veritabanında numaranız paylaşılsa bile isminiz yer almıyor. Eğer fikrinizi değiştirip isminizin görünmesini isterseniz; support@ciamedia.com e-posta atmanız gerekiyor. Adınızı güncellemek içinse bu linki kullanarak giriş yapabilir,http://cia-app.com/self-service/adinizi-ve-numaranizi-guncelleyin/  adınızı, adresinizi güncelleyebilirsiniz.

Yeni Başlayanlar kategorisinde 05.04.2020 tarihinde yayınlandı.
PowerPoint'e  Alternatif Sunum Programı Power Point, Microsoft tarafından iş amaçlı ve kişisel kullanım için geliştirilen slayt gösterisi ve sunum yazılımıdır.   Google Slides PowerPoint’e alternatif, ücretsiz sunum yazılımı, video gömme, ve animasyon ekleme gibi özellikleri destekliyor. Şablonların sayısı biraz az  da olsa, yüzlerce şablonu rahatça yazılıma aktarabilir ve...
Devamını Oku
Hostbul.net'i
Facebook'ta
takip edin.

Teklif İste

Mevcut paketleri incelediniz ve kendinize göre bir paket bulamadıysanız, teklif isteyin, ihtiyaçlarınızı belirleyin. Firmalar size ulaşsın

Ücretsiz İlan Ver

Sektörel alım ya da satım ilanlarınızı bırakın. Hemen ücretsiz listelenin.

Soru Sor