Tek Ürün E-Ticaret Sitelerinizin Dönüşüm Oranını Artırın

Çağrı Merkezi: 444 7556

Oren Kampanya
Profesyonel Çağrı Yönetim Cihazı OREN01 ve 100 TL Google Adwords Kuponu Fırsatını Yakalayın
Reklam Mühendisi' ne başvuru yaparak paneline bir defada 250 TL' lik kredi yükleyen müşterilerimize
100 TL değerinde ki Çağrı Merkezi Cihazı OREN-01
100 TL' lik google adwords kuponu Kuponu HEDİYE!
Tek ürün e-ticaretin olmazsa olmazı çağrı merkezi yönetimidir. Bu cihaz ile sizde çağrı merkezinizi profesyonel bir şekilde yönetin. Gelen-giden aramalar, cevapsız çağrılar kontrolünüzde olsun. Sizde reklamlarınıza tıklayarak sitenize gelen kişilerin hangi reklamlardan geldiğini ölçümlemek istemez misiniz? Üstelik 100 TL’lik Google Adwords reklam kuponu hediyesi ile birlikte, bugün e-ticarete başlayın, internetteki dükkânınızı açın. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Bu fırsatı kaçırmayın.

Not: Her işletme bir defaya mahsus bu kampanyadan faydalanabilir. Google Adwords kuponu daha önce hiç reklama çıkmamış bir site için ve Google politikalarınca yasaklı olmayan ürünler içindir. Kampanya 100 kişinin faydalanabileceği şekilde sınırlandırılmıştır.

Bir çok tekli satış sitesini tek merkezden başarılı bir şekilde yönetmeye başlayın.
Reklam Mühendisi, web tasarım ve sunucu bağımsız olarak tek ürün sitelerinizi yönetir. Tüm tek ürün site tasarım ve hosting seçimleriniz desteklenmektedir. İstediğiniz tek ürün siteniz ile internette yayına başladıktan sonraki aşamada Reklam Mühendisi devreye girer.

Tek ürün web sitesi tasarım talebiniz var ise yukarıdaki formu doldurduktan sonra ekibimize ayrıca iletebilirsiniz.
Reklam Mühendisi, tek ürün e-ticareti yapmak isteyenler için en kolay ve en profesyonel çözümü birleştirmiştir. Bu nedenle e-ticarete ilk kez başlayanlar için veya yüzlerce tek ürün sitesi olan işletmeler için dönüşüm odaklı tam yönetim sağlar.
Gizlilik Politikası - Sözleşme